Når du lader SYNLIGT hjælpe dig med styring af din digitale markedsføring, kan du med ro i sindet slippe den dårlige samvittighed over, at du ikke har fået synliggjort dig nok på de sociale medier – det gør vi for dig.

Digital marketing

Sociale medier, Google ads, SEO, nyhedsbreve…listen er lang. Digital marketing er alfa og omega, når det kommer til at fortælle din virksomheds historier, og ikke mindst at udkomme med dem på en måde, hvor de bliver set af flest muligt.

 

Vi tilbyder forskellige løsninger inden for Social Media Marketing, hvor vi i samspil med dig tager styringen på dine sociale medier, og hjælper dig med at vokse og kommunikere til dine kunder. Derfor har vi styr på både tekstforfatning og på data.

 

Vi måler på de data, der gemmer sig bag opslagene og bruger den information til at lave målrettede annoncer, der rammer din målgruppe, så de helt rigtige ser dit produkt.

Google Ads

Du ved måske, at det er vigtigt med tal og data på din hjemmeside, men ved du hvordan du skal implementere det og ikke mindst hvordan du skal læse og bruge dataen? Bare rolig, det gør vi.

 

Vi arbejder målrettet med Google Ads, som er et værktøj, der helt konkret kan fortælle dig, hvad dine kunder foretager sig på din hjemmeside, og ikke mindst hvad der skal laves om, for at få flere kunder i butikken.

 

Vi sørger for at lave opsætningen og det løbende vedligehold, så vi kan optimere din forretning.

Hvis du har lyst til at vide mere eller vil samarbejde med os, så tag fat i os

her