Når du lader SYNLIGT hjælpe dig med styring af dine sociale medier, kan du med ro i sindet slippe af med den dårlige samvittighed over, at du ikke har fået synliggjort dig nok på de sociale medier – det gør vi for dig.

SEO

SEO står for søgemaskineoptimering, og handler kort sagt ud på at tilpasse sin hjemmeside bedst muligt til Googles retningslinjer, så hjemmesiden bliver synlig og højtrangerende på Google. Det betyder, at når brugere søger efter lignende produkter, services eller ydelser, som din virksomhed tilbyder, vil din hjemmeside rangerer længere oppe på siden.

Det siger sig selv, at står din virksomheds hjemmeside som et af topresultaterne på Google, vil du hurtigere og nemmere blive fundet af din målgruppe, og chancen for et klik på netop din hjemmeside øges.

SEO etableres blandt andet på din hjemmeside ved hjælp af ord i teksten, og det kræver et struktureret og grundigt arbejde, hvis du skal have succes med din SEO-optimering. Her hjælper SYNLIGT dig gerne med at gennemgå dine webtekster og gøre dem mere SEO-venlige, så du kan score højere på Google søgninger inden for dit område.

Om os

Hvis du har lyst til at vide mere eller vil samarbejde med os, så tag endelig fat i os