Vi hjælper også meget gerne med annoncer på alle sociale medier, som bliver tilpasset din målgruppe, og hvor vi kan måle på dataene efterfølgende.
Se cases
Vi hjælper dig hele vejen i processen, lige fra idé til det færdige produkt – det vigtigste for os er, at du er tilfreds med det visuelle vi skaber i samspil.
Se cases
Vi hjælper med design og opsætning af din hjemmeside, som matcher resten af din markedsføring og sælger dit budskab.
Se cases
SEO etableres blandt andet på din hjemmeside ved hjælp af ord i teksten, og det kræver et struktureret og grundigt arbejde, hvis du skal have succes med din SEO-optimering.
Se cases
Content Marketing handler om at lave relevant indhold om dine produkter, så det tiltrækker din målgruppe. Content dækker over alt indhold på din hjemmeside, dine sociale medier, nyhedsmail m.m.
Se cases
Hos SYNLIGT udarbejder vi gerne dine nyhedsmails og andre former for Email marketing.
Se cases
Videoproduktioner...
Se cases
Hos SYNLIGT udarbejder vi gerne dine nyhedsmails og andre former for Email marketing.
Se cases

Skal vi tage en snak?

SYNLIGT er grundlagt af Ina Kristensen, som har mere end 20 års erfaring i marketingsbranchen. Fra både reklamebureauer og in-house marketing afdelinger har Ina en dybdegående indsigt og forståelse for den digitale verden. Ina mestrer både grafisk arbejde og kommunikative opgaver og følger løbende de nyeste trends inden for både online og offline marketing.